Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 6 de desembre del 2014

VOLAR ?

Encara no tenim títol... però hem aconseguit fer un treball intens.
Comencem a conèixer paraules importants en altres llengues: MARE, FAMÍLIA, VIATGE, CONVIVÈNCIA.
Ens expliquem qui som i d'on venim. 
I comencem a esbrinar per què ens resulta tan difícil conviure amb altres col·lectius que no han nascut al mateix lloc que nosaltres, o que tenen uns progenitors que no han nascut al mateix lloc que els nostres; però acabem adonant-nos que tenim vàries coses en comú: totes les persones tenim una família, totes les persones amb qui coincidim en diversos moments de la nostra vida, acabem compartint uns espais i totes les persones tenim uns desitjos, uns sentiments i unes emocions que ens agradaria compartir amb qui segui a la nostra vora. El problema és que molts cops ningú ens pregunta qui som i què necessitem?
El T.O. ens aporta maneres diferents de veure les mateixes coses; quan veiem imatges del que ha estat la nostra vida, així, sense explicacions, la riquesa que aporten totes i cada una de les persones implicades, fa que les paraules acabin sobrant. O que ens limitem a dir les que ens resulten estrictament necessàries....
Comoditat i Complexitat defineixen el treball d'avui amb la gent de Bao Bap
I les fotografies amb predomini de BLAU-TARONJA ens mostren colors ben diferents però que creen sintonia si els deixem que ho facin, com tots els colors.