Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 10 de desembre del 2014

QUE VOLEN?

Aquest és un possible títol per a la feina que hem fet amb la gent de Baobap, gent implicada, amb ganes de potenciar les relacions de convivència, d'acollir, de preguntar, de conversar amb persones que han fet cap al seu món des d'altres mons possibles. 
A la manera com ho fan els ocells, que canvien de lloc d'estada depenent de les seves necessitats.
És una pràctica que començarà a ser molt habitual entre persones d'aquest país que haurem de marxar a buscar-nos la vida, perquè la que ens ofereix aquest sistema on estem immersos no és prou bona. Moltes persones van venir a Espanya a la recerca d'unes condicions de vida millor. I algunes les van trobar, unes altres no. Es lògic!
Ara moltes d'aquestes persones han de tornar a viatjar, A VOLAR cap a altres destins, incloses les autòctones, els joves d'aquest país, ja no poden treballar: la corrupció, l'ànsia de poder d'alguns han fet que comenci a ser difícil viure aquí. I d'això és del que hem volgut parlar, de com la gent continua convivint, no sense problemes, en el seu territori, alguns acceptant tothom, altres deixant de banda a les persones que sòn diferents, sense adonar-se que cadascun de nosaltres tenim uns trets diferenciadors, MOLTS (no només el color de la pell o la llengua o el lloc d'on procedim), que ens fan especialment interessants.
La diversistat enriqueix, i si no ho veiem així - perquè no en sabem més o perquè tanquem els ulls a aquesta realitat - se'ns ha de fer molt difícil conviure amb les persones que tenim al costat.
Moltes gràcies, colla de Baobaps... per la feina i la facilitat en fer-la.
I gràcies als Enzuri per acabar d'arrodonir el treball i convertir-lo en espectacle total.
Continuem!