Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 13 d’agost del 2010

LA FELICITAT ÉS...?

Què és la Felicitat ?
Hi ha tanta gent que no sap definir-la, tanta gent que la defineixen com l'absència de pors o de dolors...
Què és per vosaltres la felicitat?
...
...
Probablement varia amb el pas del temps.
Per mí, avui (no sé si demà serà una altra cosa) la felicitat és compartir estones boniques i tranquil·les amb les persones que estimo.
La felicitat és arribar tard a dir "t'estimo" però fer-ho amb el cor obert... com quan arribes tard a l'andana de l'estació però estàs tranquil perquè ja saps que d'aquí poc arriba un altre tren i que tu no et quedaràs sense billet.

5 comentaris:

ANNA CIRERA ha dit...

Jo crec que arribar a saber el qúe és....però si que se qué està, que hi és i aprop, dins nostre, en les petites coses quatidianes,...Ara, si que podria dir el que no és,....la felicitat NO ÉS passar-se la vida buscant una pedreta que s'amagat a darrera d'un radiador. La gent que fa això en algun moment de la seva vida es va donar un cop!

judit ha dit...

són aquells moments, estones, temporades, en els que et sembla que brilles i la teva llum ilumina el món.

Unknown ha dit...

per mi la felicitat es sentir-te be amb tu mateix i viure sentint pau dins teu, això fa que puguis treure el millor de tu... "i llavors es quan dius, soc feliç!!!!
una abraçada jaume

David ha dit...

per a mi la felicitat és... mirar als ulls de la persona que estimes, i saber que sent el mateix per tu... passejar pel carrer i agafar-li la ma, sense haver de mirar on es...

Montse ha dit...

El diccionari de la llengua catalana defineix la felicitat així: estat de l’ànim plenament satisfet.
I jo la defineixo segons el meu estat d'ànim. Vull dir que depèn com estic la defineixo d'una manera o d'un altra. Ara, avui, em sembla o noto que la felicitat és gaudir, viure, conviure, compartir, aprendre, ensenyar, etc. amb un somriure a la cara i amb una respiració profunda, de tranquil·litat i de relax.
Demà o passat demà o la setmana vinent no sé com ho veuré...