Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 27 d’agost del 2010

AVUI ESTIC ESCATOLÒGIC !!!

Ahir vaig veure la Carmen Lomana en un programa infame que es diu LAS JOYAS DE LA CORONA declarant que "al servicio hay que tratarlo bien porque nos cuidan y hacen que seamos felices".
Un altre programa "merda" que condueix el Jordi Gonsáles on intenten transformar en persones amb classe "a l'estil dels col·laboradors" a joves que en teoria no en tenen. La directora és la mencionada amb anterioritat, que va declarar que havia rigut molt en sentir una de les noies que deia: "hoy estoy toda perraca" per significar que se sentia libidinosa i va decidir - la mateixa Carmen- que ho diria a les seves amigues.
Independentment de que la Lomana sigui una perraca o el que sigui... i com que no podem fer desapareixer la Corona, ni les seves "joies" perquè la guillotina està prohibida, a tots aquests espècimens ens els hem d'imaginar CAGANT, llavors, de sobte, tot el seu pretés glamour se'n va al traste... I si no imagineu-vos la Isabel Preysler cagant, -ella que tenia tants quartos de bany- i se us acabarà la idea de ser una de les més elegants d'espanya... i encara més si us la imagineu cagant ferreros rochers i oferint-los als seus convidats, endreçadets en una piràmide...
Això segur que fa caure dels pedestals a tots aquests individus que es creuen superiors (Jordi Gonsáles inclós)...
Tot i que -entenguem-nos bé- jo adoro la Isabel, i ella és tan fina que segurament ja cagaria les dites boletes embolicades en paper daurat !!!!

1 comentari:

Isabel ha dit...

I potser fan bona olor i tot!!!