Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 2 d’agost del 2010

EL DOCTOR ALF TORNA DE VACANCES

Després d'un temps sense treure el cap per aquí, em torno a deixar veure per fer un comentari sobre el taller del Cap de Setmana de LA COMUNICATIVA CTO.
De nou, la sensació de participar en un taller de teatre (que de tant intents podríem dir que s'acosta a la teràpia) em fa descobrir noves coses sobre mi i sobre la gent que hi participa: descobrir, sobretot, que no estem sols i que de vegades la gent tenim cares que no ensenyem a tothom, però que formen part de nosaltres com els colors de l'arc de Sant Martí. Recomano a les persones valentes que, si algun cop poden, facin un d'aquests cursos teatrals, serveixen per enfrontar-se a un mateix... i com diu la Monserrateta acabes completament DESORDENAT, però la tasca de tornar a ordenar-se interiorment és summament gratificant. Gràcies Gus. Gràcies a totes i tots els que hi heu participat, per l'empatia, les paraules adequades, els personatges, les abraçades, els petons, els silencis necessaris...

1 comentari:

Montse ha dit...

El desordre fa que mentre t'ordenes trobis pel camí coses interessants.
No sé si enteneu el que vull dir. Faig un símil: imagineu-vos un calaix ple de carpetes on cal ordenar alfabèticament els documents. Inicialment hi ha desordre; al final, ordre. Per passar d'un estat a l'altre han passat coses. Això és que el Jaume anomena "camí gratificant".
De fet, la vida és això: ordenar i desordenar, triar i destriar. O si més no, així ho penso jo.