Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 22 de juliol del 2013

DE VEGADES EM SORPRENC A MI MATEIX

De tant en tant m'agrada fer treballs manuals, sobretot si tenen alguna aplicació al que és la meva vida artística professional.
Fa poquets dies vaig tenir l'oportunitat de tornar a construir coses per a explicar el conte de LA SOPA DE PEDRES, algunes verduretes que havíen d'anar a l'olla...
M'agrada tant descobrir com les coses van prenent forma!!
De petit (12-14 anys) vaig tenir la sort d'anar al taller creatiu de la Rosa i la Irene Solsona que em van ensenyar a dibuixar, a pintar, a crear volums i a tenir una visió constructiva de l'art, diria que van encaminar la meva imaginació -prou fèrtil en aquells moments- cap a tot això que he esdevingut...
Aquí us deixo algunes de les meves construccions (i una anècdota)

ANÈCDOTA
Quan vaig anar a explicar el conte LA SOPA DE PEDRES vaig demanar la participació dels nens i nenes de les ludoteques de Lleida per a que posessin les verduretes a l'olla que jo anava remenant, el que no podia imaginar és que aquestes verduretes que jo havía construit amb fulles verdes i tot per donar-los més sensació de realisme, acabarien sent pelades abans d'anar a parar a l'olla. Només em va caldre dir: "i ara ho heu de tirar a l'olla" que alguna criatura de les espavilades es va posar a arrencar les fulletes verdes de la pastanaga, del nap i de la tomata... com s'ha de fer, i com segurament ho han vist fer quan han participat a la cuina de casa seva... així que ara no em tocarà altra cosa que portar les verduretes al sanatori de verdures !!! ;)

1 comentari:

susa ha dit...

comparto ese sentimiento que sale cuando uno ya ha pasado página,aparentemente claro, porque estos días se me ha dado por ahí, y ya soy grandeta, no?, pues sí, he hecho una cesta con verduras miniaturas, berenjenas, zanahorias, pimiento rojo y verde italiano, y quedé asombrada, porque no recordaba que supiera hacerlo y ahora estoy entusiasmada con corchos y tubos de cartón, la de cosas que se pueden hacer!!