Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 16 de juny del 2013

PRIMERES SESSIONS TCM

Quan es fa un treball de creació, hi ha moltes coses que no s'acaben de descobrir fins que sents els comentaris del públic, allò que han rebut, allò que han entès o no, allò que han decidit completar dels missatges que els hem volgut transmetre. Res és tan enriquidor com els comentaris que es fan després de presentar les creacions, fins i tot aquells comentaris innocents de persones que creuen no haver entès res però que de sobte troben l'ànima de les peces, com qui no vol la cosa...
Bé, sí que hi ha una cosa més enriquidora, i és fer un soparet d'artistes en acabar, quan ja tothom ha passat per la dutxa i es descobreix la riquesa de l'art, que pots comptar amb la companyia dels assistents (Laura, Raiman, Alassane i Birome) i gaudir del regal de l'amistat i d'una de les cançons de l'Alassane.
Gràcies a totes aquelles persones que heu estat implicades, d'una manera o d'una altra, en aquest Laboratori d'Interpretació, comptar amb la vostra presència i les vostres aportacions ens fa crèixer moltíssim més i ens obre portes inesperades.
Aquí va un primer aperitiu de fotos:
 
ARRIBAR A PORT de Marta Oriach
QUIERO LLORAR de Minerva Redorta

NO QUIERO SER MADRE de Cristina Gómez

ELEVEN O'CLOCK de Jane Mercer

ATMOSPHERA 2.13 d'Antoni Gil

QUÉDATE MI TIEMPO de Pepa García

RITUALS de David Gil

ARRACADES DE CIRERES d'Anna Cirera

IMMÒBIL de Yasmina Sedó

CABARET INVERTIT de Berta Arcarons

I WILL SURVIVE de Maria Pastells

ARTISTES SALUDANT