Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 2 de juliol de 2015

L'ACTITUD I UNA CADIRA

Fa anys que penso que l'actitud és el component fonamental en Teatre, i en el cabaret més que res... tenir una bona actitud fa que el públic amb el que es pretèn el contacte continuat en els espectacles de cabaret estigui molt més amb aquelles artistes que es mouen, no només damunt de l'escenari, sinó també per baix, alguns cops, interactuant amb els espectadors.

L'actitud és un estat d'ànim, una disposició corporal i mental que es centra en la intenció a l'hora de fer les coses, més que en el FER rau en el VOLER FER la feina de la manera més expressiva possible per a un públic al que considerem imprescindible... moltes vegades, en teatre convencional, no és té en compte al públic perquè ja sabem que és allí, mirant, i no s'espera res més del mateix... però quan s'hi pensa, quan l'actitud de voler comunicar entra en joc, el públic percep molt més i millor allò que està passant damunt l'escenari...


L'actitud és la millor forma d'estar present continuadament, una motivació cap a la comunicació.
I, a força de repetir-ho un cop i un altre, crec que he aconseguit que les actituds damunt de l'escenari del nostre cabaret amic (CAFE DEL TEATRE. Mil gràcies Toni) es vegin, si més no, les imatges parlen per si mateixes...

Hem treballat la relació entre les cadires i l'actitud des de molts punts de vista, l'art, l'espai... però bàsicament incorporant-hi la interpretació, les coreografies i el cant... jo crec que s'aprecia molt bé, no ?

MANERES DE MOSTRAR L'ACTITUD AMB UNA CADIRA!!
A punt de començar
Maneres de seure 1
Maneres de seure 2
Maneres de seure 3
Maneres de seure 4 
Maneres de seure 5
La cadira decorat de fons
La cadira objecte

La cadira i el públic
Les cadires i Julio Romero de Torres
Una de les propostes d'enguany era treballar amb una cadira, ho hem fet des de la interpretació, des de la coreografia i des del cant... la relació amb les cadires s'ha tornat gairebé familiar... es percep, oi que si??