Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 14 de setembre del 2012

TALLERS NOU CURS


EINES TEATRALS PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL 

Curs quadrimestral d’anàlisi dels recursos que ens ofereix el teatre per poder treballar amb col·lectius socials que poder ser objecte d’exclusió. Pretén ser un curs teòric-pràctic per a la descoberta d’aquelles eines que ens ajudin a ser conscients i entendre les nostres relacions en societat i així poder transformar-la.
Quadrimestral Octubre 2012 a Gener 2013
Els Dilluns de 19 a 21h

PROJECTE  “L”

Aquest projecte vol treballar la Lectura de Literatura en el seu màxim abast (poesia, monòlegs, escenes teatrals, etc... )
La recerca està en treballar la forma i el contingut dels textos a Llegir, de manera que ens pugui preparar per fer Lectures davant del públic amb tots aquells recursos per a que la nostra elocució no sigui plana i monòtona (d’un sol to).
El taller “L” culminarà amb una presentació dramatitzada de les lectures escollides i treballades.
Anual Octubre 2012 a Maig 2013
Els Dijous de 10 a 12 h.


CREATIVITAT ESCÈNICA PER AL CREIXEMENT PERSONAL

Des del nostre àmbit més quotidià treballem amb coses que ens fan ser cada dia una mica creatius però la mateixa quotidianitat ens impedeix i ens fa creure que això no és possible.
Heu imaginat mai què passaria si ens neguéssim a acceptar que la nostra vida no és important? Què passaria si aquesta petita creativitat de cadascú la poguéssim posar en escena en un “àmbit íntim”?  Segurament que la nostra autoestima pujaria alguns esglaons. 
Us atreviu a provar???
Anual d’Octubre 2012 a Maig 2013
Els Divendres de 10 a 12 h.

LABORATORI D’INTERPRETACIÓ: 

La Teoria dels Cossos Mutants 1.2

A partir de la observació i l’anàlisi de com evolucionen els nostres cossos quan estan a escena, intentarem esbrinar quins canvis orgànics és produeixen i quina es la manera en que aquests es transmeten millor a les persones que ens escolten i observen.
Treball en la creació de peces escèniques individuals o de petit format.
Obert a artistes de qualsevol branca amb experiència artística prèvia.
Anual Octubre 2012 a Maig 2013
Els Dissabtes de 10 a 13 h.