Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 10 d’octubre del 2011

L'obra de “Les Bruixes del Pont del Boc” rememora indrets emblemàtics de l’Horta

Uns 70 veïns i veïnes de les Partides de Copa d’Or i Sot de Fontanet participen en la segona edició de l'obra, que enguany s’inclou com a activitat de les Festes de la Tardor

L’obra “Les Bruixes del Pont del Boc” ha rememorat diferents espais i indrets emblemàtics de l’Horta, amb la representació de la vida i les penúries dels avantpassats que hi van viure. Uns 70 veïns i veïnes de les Partides de Copa d’Or i Sot de Fontanet han participat en l’espectacle, que han seguit centenars de persones. La tinenta d’alcalde Montse Parra i els regidors Dolors Arderiu i Josep Barberà han assistit a la representació, que enguany s’ha organitzat després de l’èxit de la primera edició, l’any passat.

“Les Bruixes del Pont del Boc”, amb guió i direcció de Jaume Belló, és una representació que surt del local social de Copa d’Or i ressegueix el Camí Vell d’Albatàrrec fins arribar a l’esmentat pont. Durant el recorregut, hi ha diverses parades on es fan escenes. En acabar l’obra, l’AV de veïns ha organitzat un sopar medieval, amb l’ambientació pròpia de l’època.
Aquesta representació s’inclou en el programa d’actes de les Festes de la Tardor i compta amb suport de l’Ajuntament de Lleida.
El vídeo de la primera representació de Les Bruixes del Pont del Boc es va presentar al setembre, amb la tinenta d’alcalde Montse Parra; el president del l’Ateneu Popular, Xavier Eritja; i el president de l'AV de Copa d'Or i Sot de Fontanet, Francesc Rosselló